Доставка БГ

22. Екстри за дома - ПАКО

Покривка за маса, малка

код: 2210 Цена: 0.602 лв с ДДС за пакет

Покривка за маса, малка - зелена

код: 22101 Цена: 0.602 лв с ДДС за пакет

Покривка за маса, голяма

код: 2211 Цена: 0.771 лв с ДДС за пакет

Покривка за маса, голяма - зелена

код: 22111 Цена: 0.771 лв с ДДС за пакет

Ламинирана покривка, малка

код: 2212 Цена: 2.157 лв с ДДС за пакет

Ламинирана покривка, голяма

код: 2213 Цена: 2.672 лв с ДДС за пакет

Покривно фолио - ролка 25кв.м.

код: 2214 Цена: 3.32 лв с ДДС за пакет

Чувалът на Дядо Коледа

код: 2233 Цена: 1.312 лв с ДДС за пакет

Ръкавици за еднократна употреба

код: 2234 Цена: 1.029 лв с ДДС за пакет

Пликове за фризер

код: 2235 Цена: 1.75 лв с ДДС за пакет

Пликове за сандвич

код: 2236 Цена: 2.9898 лв с ДДС за пакет

Термо чанта

код: 2241 Цена: 67.60 лв с ДДС за пакет

Плик за ТРИ ВИДА ЛЕДЕНИ КУБЧЕТА

код: 2242 Цена: 1.2856 лв с ДДС за пакет

Плик за фурна

код: 2243 Цена: 2.229 лв с ДДС за пакет

Чувал 45х50 ПАКО, свежест***

код: 2244 Цена: 3.975 лв с ДДС за ролка

Чувал 45х50 ПАКО, горски плодове***

код: 22441 Цена: 3.842 лв с ДДС за ролка

Чувал 50х60 ПАКО, горски плодове***

код: 2245 Цена: 4.1469 лв с ДДС за ролка

Чувал 50х60 ПАКО, свежест***

код: 22451 Цена: 4.1469 лв с ДДС за ролка

Чувал 58х72 ПАКО, свежест***

код: 2246 Цена: 3.2706 лв с ДДС за ролка

Чувал 60х90 ПАКО, свежест***

код: 2247 Цена: 4.892 лв с ДДС за ролка

Чувал 60х90 ПАКО, горски плодове***

код: 22471 Цена: 4.674 лв с ДДС за ролка

Чували за гуми за леки автомобили и джипове

код: 2249 Цена: 2.256 лв с ДДС за пакет

Изотермална чанта "The Cold Reserve"

код: 2260 Цена: 148.50 лв с ДДС за кашон

Изотермална чанта "The Polar Bear"

код: 2261 Цена: 206.25 лв с ДДС за кашон

Чинии PS ф 20 за многократна употреба, (40бр.)

код: 3092 Цена: 3.5864 лв с ДДС за пакет